fb  Kontakt: Sondrup A/S: 98 62 28 00

Totalentreprise med et godt overblik​

​Hos Sondrup i Aars tilbyder vi professionel totalentreprise i forbindelse med alle former for byggerier i Aalborg, Glostrup, Brøndby og hele Danmark, hvor der er behov for en erfaren hovedentreprise. At varetage en totalentreprise ved opførsel af køkken kræver et godt overblik og struktureret planlægning. Vi har et kompetent team bestående af fokuserede håndværkere, der yder deres bedste hver dag.

Vi kan derfor tilbyde solid byggestyring af erfarne byggeledere, hvor der er fokus på at løfte samarbejdet mellem byggesagens håndværkere, så vi i sidste ende får et flot resultat, du bliver glad for.

Hovedentreprise fra start til slut

Når det kommer til hovedentreprise, er det essentielt, at vi formår at planlægge med fokus på deadlines, leverandører og håndværkere. Når du entrerer med os, kan du være sikker på, at du får udført håndværk i høj kvalitet med de bedste byggematerialer på markedet. Vi er erfarne inden for totalentreprise, hvorfor dit byggeprojekt er i sikre hænder.

Uanset om du har et lille eller stort projekt, er vi parate til at løfte opgaven for dig. Vi løser opgaver for private, erhverv og det offentlige, som har behov for en professionel entreprenør, der har kendskab til området. Vi tilbyder stor tryghed og sikkerhed i leverancen. Sammen med dig finder vi ud af den ideelle løsning til dit projekt, og vi rådgiver dig omkring valg af materialer og meget andet.

Nybyggeri, renovering og vedligeholdelse

Hos Sondrup er vi eksperter i alt fra større renoveringsopgaver til nybyggeri og mindre vedligeholdelse. Når vi påtager os en totalentreprise, tager vi os godt af vores kunder og lytter til deres behov. Om det er i forbindelse med nybyggeri, renovering eller vedligeholdelse er ikke afgørende for vores engagement. Vi leverer kvalitet uanset opgavens omfang.

Er du interesseret i en uforpligtende snak om dine muligheder, ser vi frem til at høre om dine planer. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på projektet, så kontakt os på telefon 98 62 28 00 eller e-mail js@sondrupas.dk.

Se vores brochure her:​

Kontakt

Sondrup A/S

Nygårdsvej 5
​9600 Aars

Telefon: 98 62 28 00

E-mail: js@sondrupas.dk

CVR: 31778123

Brøndby afdeling:

Telefon: 98 62 28 00

E-mail: js@sondrupas.dk

Garantiordning

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.