Tagrenovering og lægning af nyt tag af høj kvalitet​

Skal du have nyt tag på din bolig i Aalborg, Aarhus eller et helt tredje sted i Danmark? Hos Tømrerfirmaet Sondrup i Aars er vi specialister i tagrenoveringer og nyt tag på alle typer boliger og bygninger, hvor taget har set bedre dage. I det danske klima bliver det sat på hårde prøvelser, og mange års slid vil uundgåeligt betyde, at det skal skiftes ud på et tidspunkt.

Vi leverer tagarbejde med tryghed og høj kvalitet i de bedste og mest solide og slidstærke materialer på markedet. Når vi udfører en gennemgribende tagrenovering af tagpaptage, tegltage, skifertage eller eternittage, er det altid med fokus på at levere et sikkert og robust tag, der holder i mange år med garanti.

Få opført tagrenovering af erfarne fagspecialister

Gennem mange år har vi serviceret boligejere og virksomhedsejere med forskellige typer tag og tagrenovering. Er et tag gammelt og utæt, er det ikke hensigtsmæssigt for indeklimaet og varmeregningen. Derfor bør du få dit tag tjekket efter i sømmene, hvis du har mistanke om, at der måske er huller eller lignende. Der stilles også større krav til isolering af tag i dag, hvorfor moderne tage er langt mere holdbare og solide.

Hos Sondrup opfører vi tagrenovering i de bedste materialer. Vi er alle kompetente fagfolk, der har mange års erfaring og sætter en ære i at levere et flot, nyt tag, der glæder vores kunder. Har du brug for rådgivning omkring materialevalg, hjælper vi også gerne med det. Vi udfører naturligvis også slutkontrol på et nyt tag, så vi sikrer os, at det er udført korrekt.

Få et godt tilbud på renovering af tag

Er du interesseret i et tilbud på en tagrenovering eller et nyt tag til din bolig eller virksomhed, så kontakt os for at høre nærmere. Vi gør det nemt og overskueligt for dig og sikrer os, at vi kommer godt i mål med din tagreparation. Vi overholder selvfølgelig alle tidsrammer, aftaler og priser.

Kontakt os på telefon 98 62 28 00 eller skriv til e-mail js@sondrupas.dk, så tager vi en uforpligtende snak med dig om dine muligheder.

Se vores brochure her:​

Kontakt

Sondrup A/S

Nygårdsvej 5
​9600 Aars

Telefon: 98 62 28 00

E-mail: js@sondrupas.dk

Cvr: 31778123  

Garantiordning

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.