Landbrugsbyggeri med fokus på kvalitet​

Søger du en kompetent virksomhed til landbrugsbyggeri, er vi hos Sondrup i Aars eksperter med mange års erfaring med blandt andet staldbyggeri i hele Danmark. Vi ​udfører alle typer af landbrugsbyggerier - herunder navnlig staldbyggeri, der selvfølgelig er tilpasset nutidens individuelle produktionskrav og metoder.

​​For at optimere fremtidens landbrug kræver det, at der bliver sat fokus på kvaliteten i fremtidens landbrugsbygninger, så de både kan være effektive, fleksible og miljørigtige. Skal vi hjælpe dig med dit projekt, kan vi varetage det fra start til slut, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst.​ Vi indhenter selv byggetilladelse til dit landbrugsbyggeri, og du skal derfor ikke selv foretage dig noget.

Få opført landbrugsbyggeri med hensyn til bæredygtighed og dyrevelfærd

Vi stiler efter at levere landbrugsbyggeri og staldbyggeri, der tager hensyn til dyrevelfærd og bæredygtighed, samtidig med at de bruger det åbne land både professionelt og kreativt. Alle vores håndværkere er stolte fagfolk, der sætter en ære i at levere flotte resultater for vores kunder. Kvaliteten er altid i højsæde - det samme er håndværket.

​Ved at tænke nyt i forhold til landbrugsbyggeri kan vi skabe byggerier med langsigtede værdier til glæde for alle brugere og gæster i det åbne land - og samtidig gavne landbrugets image. Vi er klar til at hjælpe dig med dit projekt, og vi rådgiver gerne om mulige løsninger, hvis du ønsker vores indsigt og ekspertise.

​​

​Kontakt os og få et tilbud på staldbyggeri

​Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan hjælpe med, hvad angår landbrugsbyggeri,​ tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og behov til staldbyggeri. Ønsker du at modtage et tilbud, kan vi også udforme sådan et.

Ring til os på telefon 98 62 28 00 eller skriv til vores e-mail js@sondrupas.dk - vi ser frem at høre fra dig.

Se vores brochure her:​

Kontakt

Sondrup A/S

Nygårdsvej 5
​9600 Aars

Telefon: 98 62 28 00

E-mail: js@sondrupas.dk

Cvr: 31778123  

Garantiordning

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.