Montering af vinduer og døre i høj kvalitet​

Hos Sondrup i Aars tilbyder vi professionel montering af vinduer i Aalborg og hele Jylland. Har du ældre vinduer, der trænger til at blive skiftet ud, er vi eksperter i at montere nye i høj kvalitet. ​Din boligs udseende afhænger meget af dine døre og vinduer. Derfor er det også vigtigt, at disse er af god kvalitet.

Vi laver alt inden for nye vinduer og døre med en faglig stolthed, der ikke er til at tage fejl af. Vi sørger for en god kundeoplevelse og leverer kun et resultat, som både du og vi er tilfredse med. Så har du brug for et nyt vindue eller flere, er vi parate til at hjælpe dig. Vi kan også montere døre og facadedøre, hvis dette er behovet.​​

Grundig og professionel montering af vinduer

Skal du have ovenlysvinduer eller montering af vinduer i hele huset? Vi er grundige, uanset om du har brug for en renovering eller helt nye materialer. Vi tager højde for dit budget og dit hjems arkitektur. Det er vigtigt, det hele stemmer overens. Vi leverer kun energibesparende døre og vinduer, som giver en billigere varmeregning.

På den måde kan investeringen tjene sig selv ind igen, og du kan spare penge i det lange løb. Med nye, tætte vinduer og døre holder du bedre på varmen, og det skaber også et bedre indeklima.

Lad os hjælpe dig med både dør og vindue i høj kvalitet, således at din bolig får optimale betingelser for at holde tæt.

Få et godt tilbud på udskiftning af vinduer efter mål

Hvis du mangler en professionel fagmand til renovering og montering af vinduer og døre, er vi de rette til opgaven - uanset hvor stor eller lille den er. Ud over renovation af gamle vinduer eller døre, monterer vi naturligvis også helt nye materialer til billige priser.

Vi har også en afdeling i Brøndby nær Glostrup på Sjælland. Vores produkter skaber et flot ydre og indre samt et bedre indeklima. Kontakt os på telefon 98 62 28 00 eller e-mail js@sondrupas.dk og få en uforpligtende snak og et gratis tilbud.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sondrup A/S 

Nygårdsvej 5, 9600 Aars

Klik her for rutevejledning

CVR: 31778123

Brøndby afdeling

Telefon: 98 62 28 0​0

E-mail: js@sondrupas.dk

Kontakt os

Telefon: 98 62 28 00

E-mail: js@sondrupas.dk

Indhent et tilbud.

Kontaktformular​

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage ​til dig, hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt