​Boligbyggeri samt renovering og nybyggeri af villa

Hos Sondrup A/S tilbyder vi en gennemgribende renovering af villa og boligbyggeri, som både kan sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre. Vi er beliggende i Aars, hvorfra vi kører ud og udfører boligbyggeri for kunder i Aalborg og hele Jylland. Vi kører også ud til kunder på Sjælland fra vores afdeling i Brøndby, nær Glostrup.


Ved større renovationer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for, om arbejdet er udført korrekt. Her hjælper vi dig gerne med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal sendes med byggetilladelsen.

Vi tager også gerne og varetager opgaven med hovedentreprise for dig ved dit renoveringsprojekt eller boligbyggeri, så du er fri for at skulle holde styr på alle involverede håndværkere.​

Få en snak med os om dit boligbyggeri

Ring til Sondrup A/S og få en autoriseret håndværker til at stå for byggeprojektet med boligbyggeri. Så er du sikret professionelt og energivenligt tømrerarbejde.

​Kontakt os og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig. Vi kan kontaktes på mail js@sondrupas.dk eller telefon 98 62 28 00.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sondrup A/S 

Nygårdsvej 5, 9600 Aars

Klik her for rutevejledning

CVR: 31778123

Brøndby afdeling

Telefon: 98 62 28 0​0

E-mail: js@sondrupas.dk

Kontakt os

Telefon: 98 62 28 00

E-mail: js@sondrupas.dk

Indhent et tilbud.

Kontaktformular​

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage ​til dig, hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt