Landbrugsbyggeri med fokus på kvalitet​

Søger du en kompetent virksomhed til landbrugsbyggeri, er vi hos Sondrup i Aars eksperter med mange års erfaring med blandt andet staldbyggeri i og omkring Aalborg, Brøndby, Glostrup og i hele Danmark. Vi ​udfører alle typer af landbrugsbyggerier - herunder navnlig staldbyggeri, der selvfølgelig er tilpasset nutidens individuelle produktionskrav og metoder.

​​For at optimere fremtidens landbrug kræver det, at der bliver sat fokus på kvaliteten i fremtidens landbrugsbygninger, så de både kan være effektive, fleksible og miljørigtige. Skal vi hjælpe dig med dit projekt, kan vi varetage det fra start til slut, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst.​ Vi indhenter selv byggetilladelse til dit landbrugsbyggeri, og du skal derfor ikke selv foretage dig noget.​

Få opført landbrugsbyggeri med hensyn til bæredygtighed og dyrevelfærd

Vi stiler efter at levere landbrugsbyggeri og staldbyggeri, der tager hensyn til dyrevelfærd og bæredygtighed, samtidig med at de bruger det åbne land både professionelt og kreativt. Alle vores håndværkere er stolte fagfolk, der sætter en ære i at levere flotte resultater for vores kunder. Kvaliteten er altid i højsæde - det samme er håndværket.

​Ved at tænke nyt i forhold til landbrugsbyggeri kan vi skabe byggerier med langsigtede værdier til glæde for alle brugere og gæster i det åbne land - og samtidig gavne landbrugets image. Vi er klar til at hjælpe dig med dit projekt, og vi rådgiver gerne om mulige løsninger, hvis du ønsker vores indsigt og ekspertise.​​

Kontakt os og få et tilbud på staldbyggeri

​Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan hjælpe med, hvad angår landbrugsbyggeri,​ tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og behov til staldbyggeri. Ønsker du at modtage et tilbud, kan vi også udforme sådan et.

Ring til os på telefon 98 62 28 00 eller skriv til vores e-mailjs@sondrupas.dk - vi ser frem at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sondrup A/S 

Nygårdsvej 5, 9600 Aars

Klik her for rutevejledning

CVR: 31778123

Brøndby afdeling

Telefon: 98 62 28 0​0

E-mail: js@sondrupas.dk

Kontakt os

Telefon: 98 62 28 00

E-mail: js@sondrupas.dk

Indhent et tilbud.

Kontaktformular​

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage ​til dig, hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt