​Garageporte og industriporte fremstilles efter mål

​Er du på udkig efter garageporte og industriporte? Hos Sondrup A/S i Aars har vi stor ekspertise med alt fra garageporte til industriporte for både private og erhverv. Vi fremstiller naturligvis portene efter mål. Vi holder til i Aars, men vi betjener kunder i blandt andet Aalborg, Glostrup, Brøndby og resten af landet.

Industriporte med fokus på de klimatiske forhold

​Vores industriporte og garageporte er designet med henblik på at optimere de klimatiske forhold. De er for eksempel konstrueret af sandwich-paneler, som overlapper hinanden, således der ikke dannes kuldebroer mellem elementerne. Dermed undgår du både en dårlig isoleringsevne og misfarvninger.

Vi kan levere garageporte og industriporte med indbygget dør, så du slipper for at skulle åbne hele porten, når du skal ind og ud. Der er typisk tale om ledhejseporte og rulleporte, og du kan vælge imellem blandt andet panoramapaneler og de noget mere eksklusive fullview-paneler.​​

​Få et uforpligtende tilbud på garageporte i dag

Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Ofte kan vi finde en billig løsning, hvis I har et mindre budget. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på industriporte eller garageporte.

Du kan ringe til os på telefon 98 62 28 00 for at høre nærmere eller for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail js@sondrupas.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sondrup A/S 

Nygårdsvej 5, 9600 Aars

Klik her for rutevejledning

CVR: 31778123

Brøndby afdeling

Telefon: 98 62 28 0​0

E-mail: js@sondrupas.dk

Kontakt os

Telefon: 98 62 28 00

E-mail: js@sondrupas.dk

Indhent et tilbud.

Kontaktformular​

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage ​til dig, hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt