Totalentreprise med et godt overblik​

Hos Sondrup i Aars tilbyder vi professionel totalentreprise i forbindelse med alle former for byggerier i Aalborg, Glostrup, Brøndby og hele Danmark, hvor der er behov for en erfaren hovedentreprise. Vi har et kompetent team bestående af fokuserede håndværkere, der yder deres bedste hver dag.

Vi kan derfor tilbyde solid byggestyring af erfarne byggeledere, hvor der er fokus på at løfte samarbejdet mellem byggesagens håndværkere, så vi i sidste ende får et flot resultat, du bliver glad for.

Hovedentreprise fra start til slut

Når det kommer til hovedentreprise, er det essentielt, at vi formår at planlægge med fokus på deadlines, leverandører og håndværkere. Når du entrerer med os, kan du være sikker på, at du får udført håndværk i høj kvalitet med de bedste byggematerialer på markedet. Vi er erfarne inden for totalentreprise, hvorfor dit byggeprojekt er i sikre hænder.

Uanset om du har et lille eller stort projekt, er vi parate til at løfte opgaven for dig. Vi løser opgaver for private, erhverv og det offentlige, som har behov for en professionel entreprenør, der har kendskab til området. Vi kan også sagtens stå for dit etagebyggeri.

Vi tilbyder stor tryghed og sikkerhed i leverancen. Sammen med dig finder vi ud af den ideelle løsning til dit projekt, og vi rådgiver dig omkring valg af materialer og meget andet.​

Nybyggeri, renovering og vedligeholdelse

Hos Sondrup er vi eksperter i alt fra større renoveringsopgaver til nybyggeri og mindre vedligeholdelse. Når vi påtager os en totalentreprise, tager vi os godt af vores kunder og lytter til deres behov. Om det er i forbindelse med nybyggeri, renovering eller vedligeholdelse er ikke afgørende for vores engagement. Med vores entreprenørarbejde leverer vi kvalitet uanset opgavens omfang. Lad os stå for din byggestyring.

Er du interesseret i en uforpligtende snak om dine muligheder, ser vi frem til at høre om dine planer. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på projektet, så kontakt os på telefon 98 62 28 00 eller e-mail js@sondrupas.dk. Vi tilbyder desuden også fagentreprise.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sondrup A/S 

Nygårdsvej 5, 9600 Aars

Klik her for rutevejledning

CVR: 31778123

Brøndby afdeling

Telefon: 98 62 28 0​0

E-mail: js@sondrupas.dk

Kontakt os

Telefon: 98 62 28 00

E-mail: js@sondrupas.dk

Indhent et tilbud.

Kontaktformular​

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage ​til dig, hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt