​Garageporte og industriporte fremstilles efter mål

​Er du på udkig efter garageporte og industriporte? Hos Sondrup A/S i Aars har vi stor ekspertise med alt fra garageporte til industriporte for både private og erhverv. Vi fremstiller naturligvis portene efter mål. Vi holder til i Aars, men vi betjener kunder i blandt andet Aalborg, Aarhus og resten af landet.

Industriporte med fokus på de klimatiske forhold

​Vores industriporte og garageporte er designet med henblik på at optimere de klimatiske forhold. De er for eksempel konstrueret af sandwich-paneler, som overlapper hinanden, således der ikke dannes kuldebroer mellem elementerne. Dermed undgår du både en dårlig isoleringsevne og misfarvninger.

Vi kan levere garageporte og industriporte med indbygget dør, så du slipper for at skulle åbne hele porten, når du skal ind og ud. Der er typisk tale om ledhejseporte og rulleporte, og du kan vælge imellem blandt andet panoramapaneler og de noget mere eksklusive fullview-paneler.​

​Få et uforpligtende tilbud på garageporte i dag

Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Ofte kan vi finde en billig løsning, hvis I har et mindre budget. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på industriporte eller garageporte.

Du kan ringe til os på telefon 98 62 28 00 for at høre nærmere eller for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail js@sondrupas.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Se vores brochure her:​

Kontakt

Sondrup A/S

Nygårdsvej 5
​9600 Aars

Telefon: 98 62 28 00

E-mail: js@sondrupas.dk

Cvr: 31778123  

Garantiordning

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.