Vi har mange års erfaring inden for storentreprise

Har du brug for hjælp til storentreprise? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Sondrup A/S har vi mange års erfaring inden for entreprenørarbejde, hvor vi blandt andet kan tilbyde stor- og fagentreprise. Vi står til rådighed for erhvervskunder i hele Danmark – helt fra Brøndby og Glostrup til Aars og Aalborg.

Vi er et professionelt entreprenørfirma, som har en mangeårig erfaring på området. Derfor kan vi være behjælpelige ved mange forskellige projekter. Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte os, hvis du mangler kompetent hjælp til storentreprise. Vi står klar til at sikre, at dit projekt når succesfuldt i mål.​

Storentreprise tager udgangspunkt i fagentreprise

En bygherre kan opnå forenkling af opgaverne i forbindelse med styring af projektet ved at gøre brug af storentreprise. Her samles nært beslægtede entrepriser nemlig i grupper eller mindre entrepriseformer lægges i større enheder. Storentreprisen tager således udgangspunkt i fagentreprise.

​For bygherren bliver koordineringsarbejdet minimeret, idet der vil være færre entrepriser, som skal styres. Derudover minimeres forsinkelser og følger heraf typisk markant. Der er med andre ord flere fordele ved at anvende storentreprise, hvis du skal i gang med et større byggeprojekt. Vi står klar til at løse opgaven for dig.

Vil du høre mere om fagentreprise?

Ønsker du flere informationer om stor- eller fagentreprise eller et eventuelt etagebyggeri? Så er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine behov. Vi kan stå for din byggeledelse hele processen igennem.

Du kan kontakte os på telefon 98 62 28 00 eller e-mail js@sondrupas.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sondrup A/S 

Nygårdsvej 5, 9600 Aars

Klik her for rutevejledning

CVR: 31778123

Brøndby afdeling

Telefon: 98 62 28 0​0

E-mail: js@sondrupas.dk

Kontakt os

Telefon: 98 62 28 00

E-mail: js@sondrupas.dk

Indhent et tilbud.

Kontaktformular​

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage ​til dig, hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt