Professionelt firma med erfaring inden for etagebyggeri

Mangler du professionel hjælp til en form for etagebyggeri? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Sondrup A/S har vi mange års erfaring på området, og derfor kan vi løse enhver opgave. Vi står til rådighed for forskellige erhvervskunder i hele Danmark – helt fra Aars og Aalborg til Brøndby og Glostrup.

Skal du for eksempel i gang med opførsel af rækkehuse i den kommende fremtid? Så er vi en oplagt samarbejdspartner at kontakte. Vores professionelle tømrer- og snedkerfirma kan varetage alle former for etagebyggeri ved større projekter. Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte os.

Vi udfører etagebyggeri efter dine behov

Vi står klar til at hjælpe ved mange forskellige opgaver, hvor vi altid garanterer veludførte løsninger, som stemmer overens med alle dine behov og ønsker. Vi leverer altid resultater af høj kvalitet, som kan holde i mange år.​

Du kan derudover være sikker på, at vi kommer til den aftalte tid, og at vi altid rydder op efter os selv, når vi er færdige med en opgave. Hvis du har behov for kompetent rådgivning eller gode råd, tilbyder vi også altid dette. Du kan med andre ord trygt lade os udføre etagebyggeri for dig.

Skal vi lave en aftale?

Ønsker du at lave en aftale med os? Eller har du brug for flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde af etagebyggeri? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Som entreprenørfirma, står vi klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Du kan kontakte os på telefon 98 62 28 00 eller e-mail js@sondrupas.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sondrup A/S 

Nygårdsvej 5, 9600 Aars

Klik her for rutevejledning

CVR: 31778123

Brøndby afdeling

Telefon: 98 62 28 0​0

E-mail: js@sondrupas.dk

Kontakt os

Telefon: 98 62 28 00

E-mail: js@sondrupas.dk

Indhent et tilbud.

Kontaktformular​

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage ​til dig, hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt