​Professionelt entreprenørfirma til rådighed ved dit projekt

Mangler du hjælp til entreprenørarbejde? Så er du havnet det rette sted. Sondrup A/S er et professionelt entreprenørfirma, som varetager forskellige entreprenøropgaver. Vi servicerer forskellige erhvervskunder i og omkring Aars, Aalborg, Brøndby og Glostrup.

Vi har mange års erfaring i branchen som entreprenør, og derfor kan vi være behjælpelige ved mange forskellige opgaver. Vores vigtigste opgave er et succesfuldt byggeprojekt – fra start til slut. Lyder det som noget for dig? Så bør du ikke tøve med at kontakte vores entreprenørfirma for professionel hjælp.

Vi tilbyder forskellig slags entreprenørarbejde

Uanset om du har brug for fagentreprise eller storentreprise, er vi en ideel samarbejdspartner at kontakte. Vi kan nemlig udføre flere forskellige former for entreprenørarbejde afhængig af dine ønsker samt den pågældende opgave.​

Hos os er du garanteret så gode priser som muligt hver gang, uanset opgaven. Vi er derudover en loyal samarbejdspartner, som går meget op i at overholde alle indgåede aftaler.

Vi udfører selv alt inden for tømrer- og snedkerfaget og har derudover en række dygtige og faste samarbejdspartnere at trække på til andre opgaver.

Kontakt vores entreprenørfirma, og hør mere

Skal vi hjælpe dig med entreprenørarbejde til en god og billig pris? Så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi vil meget gerne høre mere om dit projekt, hvordan vi kan hjælpe dig samt finde et godt tilbud på din opgave. Du kan trygt lade os stå for byggestyring af dit projekt. Vi kan også stå for dit etagebyggeri eller din fagentreprise.

Kontakt vores entreprenørfirma på telefon 98 62 28 00 eller e-mail js@sondrupas.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sondrup A/S 

Nygårdsvej 5, 9600 Aars

Klik her for rutevejledning

CVR: 31778123

Brøndby afdeling

Telefon: 98 62 28 0​0

E-mail: js@sondrupas.dk

Kontakt os

Telefon: 98 62 28 00

E-mail: js@sondrupas.dk

Indhent et tilbud.

Kontaktformular​

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage ​til dig, hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt