fb  Kontakt: Sondrup A/S: 98 62 28 00

Efterisolering af hus af alle typer​

Hos Sondrup i Aars tilbyder vi professionel isolering af hus af alle typer i Aalborg, Aarhus og resten af landet. Skal dit hus efterisoleres, er vi specialister med mange års erfaring, der kan hjælpe dig i mål med dit projekt.​

En efterisolering af hus består af flere forskellige tiltag:

  • Hulmursisolering
  • Efterisolering af loft
  • Efterisolering af ydervægge
  • Efterisolering af gulve
  • Isolering af krybekælder
  • Isolering af etageadskillelse
  • Dampspærrer
  • Tagrenovering
  • Udvendig isolering​​

​Det er stort set alle huse, der kan have gavn af en efterisolering. Det kan bidrage til at sænke varmeforbruget, hvilket er en effektiv måde at spare penge samt CO2 på. Er du interesseret i at høre, hvad det kan gøre for dig, så kontakt os for flere informationer.

Grundig efterisolering af dit hus

Der er mange steder at tage fat, når det kommer til efterisolering af dit hus. Det kan være efterisolering af hulmur, efterisolering af ydervæg og meget andet. Typisk starter man med at tjekke hulmuren efter for at se, om der er tilstrækkeligt med isolering, da det er her, hvor man får den største gevinst ved at efterisolere.

Dernæst er loftet et godt sted at tjekke også, da rigtig meget af varmen trækker op gennem loft og tag. Her vil der stort set på alle huse fra før 1985 være en gevinst ved efterisolering, da der dengang ikke var samme krav til isolering af hus.

Eksperter i alle former for isolering

Hos Sondrup er vi eksperter i hulmursisolering, loftsisolering og isolering af etageadskillelse.

Isoleringen giver højere overfladetemperatur på loft og gulv, hvilket fjerner træk. I mange huse er isolering af etageadskillelsen mellem stue og kælder også muligt. Skal vi hjælpe dig med efterisolering af dit hus?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på e-mail js@sondrupas.dk eller telefon 

98 62 28 00, så vi kan aftale nærmere. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt.

​​

Se vores brochure her:​

Kontakt

Sondrup A/S

Nygårdsvej 5
​9600 Aars

Telefon: 98 62 28 00

E-mail: js@sondrupas.dk

Cvr: 31778123  

Garantiordning

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.