​Professionel byggestyring ved større byggeprojekter

Har du brug for hjælp til professionel byggestyring? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Sondrup A/S finder du en dygtig byggerådgiver, der står klar til at hjælpe dig med bygherrerådgivning. Vi servicerer forskellige typer af erhvervskunder i hele Danmark – helt fra Aars og Aalborg til Brøndby og Glostrup.

Vi har mange års erfaring inden for byggestyring af større byggeprojekter, og du kan derfor trygt lade os stå for byggeledelse ved dit næste projekt. Vores byggesagkyndige styrer alle byggeriets faser – fra idéudvikling til det færdige projekt. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte vores bygherrerådgiver for professionel hjælp til en god pris.

Garanti for et succesfuldt projekt med vores byggeledelse

Vi sørger for at styre kommunikationen mellem byggeriets forskellige fagpersoner, hvilket er en vigtig forudsætning for overholdelse af budget og deadlines. Derudover tilbyder vi altid kvalitetssikring, når vi udfører byggerådgivning. Vores vigtigste mission, når vi varetager byggeledelse, er, at projektet kommer succesfuldt i mål.​

Vi tilbyder byggestyring af større byggeprojekter til konkurrencedygtige priser. Hos os er du desuden altid garanteret et tillidsfuldt samarbejde, hvor vi overholder alle vores aftaler. Vi er din professionelle sparringspartner under hele projektet, hvor vi kan rådgive om både stort og småt.

Kunne du tænke dig at høre mere om byggestyring?

Har du spørgsmål til, hvad vi tilbyder af byggestyring? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag. Som entreprenørfirma tager vi altid gerne en uforpligtende snak om dine behov og dit projekt med dig. Vi kan også stå for din storentreprise.

Du kan kontakte os på telefon 98 62 28 00 eller e-mail js@sondrupas.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger og et godt tilbud på byggeledelse hos dig.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sondrup A/S 

Nygårdsvej 5, 9600 Aars

Klik her for rutevejledning

CVR: 31778123

Brøndby afdeling

Telefon: 98 62 28 0​0

E-mail: js@sondrupas.dk

Kontakt os

Telefon: 98 62 28 00

E-mail: js@sondrupas.dk

Indhent et tilbud.

Kontaktformular​

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage ​til dig, hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt